Јавете ни се +86-769-85580985
Испратете ни е-пошта christy_xiong@zealxintl.com

На што треба да обрнам внимание при дизајнирање рачна торба за подароци?

2024-01-17

На што треба да обрнам внимание при дизајнирање нарачна торба за подарок?

1, дизајнот на изгледот е генерално конзистентен со бојата и стилот на инсталираниот објект, верувам дека генералниот дизајнер нема проблем. Најдобро е да се одразат карактеристиките на индустријата.

2, предниот и задниот дизајн на главната графика на браздата за да се избегне, на страната на неколку бразди линии заедно, најдобро е да не се графички, во спротивно, браздата има големо влијание врз неа. Тоа е како да дизајнирате кутија цигари за да го избегнете браздата на грбот.

3, пренослив подарок торба хартија и внатрешен материјал за пакување хартија, ако не е во согласност, во изгледот да се обиде да се затвори, како што е кесата за цигари во кутијата е сребрено ласерско печатење, екран снегулка, можете да ја покриете кесата на мат филм. поблиску до внатрешното пакување.

4, филмот треба да биде мазен, особено филмот за обложување, облогата со лепак не е униформа, лесно е да се потроши.

Најважно е да се најде квалификуван производител, инаку квалитетот не може да се гарантира.Еколошко пакување Zeal Xсе фокусира наодржливо пакувањематеријали и им обезбедува на клиентите сеопфатни решенија за пакување едношалтерски. Нашата фабрика го помина сертификатот iso9001, iso14001, нашите производи поминаа GRS, FSC, REACH, BHT и други сертификати.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy